Om os

CURLS & COILS er en dansk 

naturligt hårpleje butik og

Curly Girl Produkt leverandør.

 

Vi er dedikerede til at levere kvalitets og meget efterspurgte naturlige og krølle hårplejeprodukter fra hele verden. Vores produkter findes i forskellige varianter og typer, der passer til alle de forskellige hårtyper og hår behov. De fleste er naturlige, veganske, fri for vanduopløselige silikoner, parabener, sulfater, mineralolier og andre farlige kemikalier.

 

CURLS & COILS specialiserer i alle krølle typer, herunder wavy, curly og afro hår. Vi hjælper kunder med at opnå de bedste krøller, mens de bruger sunde og sikre produkter, der er gode for både deres krøller og deres helbred. Vi laver vejledninger, deler krølle teknikker, tip og tricks til, hvordan man plejer og opretholder sundt hår.

 

MØDE VORES GRUNDLÆGGER

  

 

‘’Hej, jeg er Nicole Poulsen, og jeg er grundlæggeren for ​​CURLS & COILS Hair Care Shop. Jeg er slev naturlig hår - entusiast og curly girl. At vokse op med krøllet hår var ikke nemt, især i et land hvor det fleste har glat hår. Jeg kunne ikke finde frisører, der behandlede naturligt afrohår i dets naturlige tilstand. Jeg blev nødt til at lære at behandle mit eget hår og fandt ud af alt, hvad det havde brug for. Produkter der er sikre for krøllet hår, var sjældne at finde, og at købe dem i udlandet betød ofte høje told og afgifter, og jeg havde ikke råd til dem.

 

På grund af manglen på krølle hårprodukter og en god repræsentation af små krøller og afrohår, blev Curls & Coils grundlagt for at hjælpe med at løse disse problemer. Mit mål er at hjælpe andre med at starte deres hårrejse og vejlede dem til en succesrig og sund hårplejerutine. Gennem Curls & Coils er jeg i stand til at dele den viden, jeg har opnået gennem årene.‘’

 

_______________________

  

Hos CURLS & COILS er vi forpligtet til at levere produkter af høj kvalitet og pålidelig kundesupport. Vi bestræber os på konstant at forbedre og byder enhver konstruktiv feedback velkommen.

 

For en personlig konsultation bedes du konktater os på sociale media!

 

 

curls and coils facebook | tips and tricks for curls | curly girl approved products | curls on facebook | curls for you | curly groups | curly pages | krøller grupper | curlsandcoils instagram, curlsandcoils contact, curlsandcoils curly shop, curly girl approved products contact, vejledning til krøller @curlsandcoilsdk  

curlygirlshop_curlygirldanmark_curlsandcoils_afrohår_krøller